Wednesday, February 26, 2014

BBC tévéadások nézése Magyarországról (vagy bárhonnan)

Ha elegünk van a hazai televíziók Mónika/Balázs stb. showiból, agyonszinkronizált filmjeiből, és értékes műsorokat szeretnénk nézni, esetleg angol nyelvtudásunkat fejleszteni, kiváló választásnak ígérkezik a BBC adása. Ezt online a http://www.bbc.co.uk/iplayer/ címen érhetjük el ingyenesen.

Rengeteg sorozat, dokumentum-, természetfilm, gyerekműsor, sőt mozifilm is nézhető korlátlanul online, vagy a már vetített filmeket kb. egy héten belül bármikor megtekinthetjük, sőt későbbi megnézés céljából számítógépünkre is letölthetjük. A szövegértést a legtöbb esetben bekapcsolható feliratozás is segíti.   

A dolog kis szépséghibája Magyarországról, hogy a műsorokat jelenleg (elvileg) csak az Egyesült Királyságon belül lehet megtekinteni, bár a BBC rádióadásai online szabadon hallgathatók bárhonnan.

Természetesen azért létezik megoldás, hogy a tévéműsorokat is nézhessük más országból.

VPN szerver 

VPN szerveren keresztül nem csak számítógépen, hanem iPhone, iPad vagy Android készülékünkön, sőt, ha eszközünk rendelkezik HDMI csatlakozóval vagy átalakítóval, akár nagyképernyős tévén is nézhetjük a műsorokat, mintha az adott országban lennénk. Ez azt jelenti, hogy ha előfizetünk egy VPN szerver szolgáltatónál, rácsatlakozunk az általunk kiválasztott országban levő - jelen esetben az Egyesült Királyságban - egyik szerverére, és ezután minden internetes forgalom titkosított kapcsolaton keresztül ezen a szervergépen keresztül történik. A célország szervere csak az adott országból irányuló lekérést látja. A mi internetszolgáltatónk pedig mindössze feltörhetetlen titkosított adatcsomagot lát az adott országba, minden konkrét online tevékenység rejtve marad. Természetesen ezen kívül nem utolsósorban az interneten történt böngészésünk, egyéb tevékenységünk anonimitását is biztosítja, tehát az internetszolgáltatónk, a titkosszolgálat, Obama elnök stb. nem férhet bizalmas adatainkhoz. 

Amit nyújtunk:
Titkosított, biztonságos kapcsolat az Internet felé!
Teljes névtelenség az Interneten!
Az Internet szolgáltatók által lassított szolgáltatások feloldása!
Az információ biztonságának és sérthetetlenségének biztosítása!
Nem tárolunk forgalmi adatokat, IP címeket.



A VpnTraffic Androidos funkciói:

-1 gombnyomással csatlakozhat a vpn szerverünkhöz, ingyenes telepítés.
-Elmenthető felhasználónév és jelszó, csak a szerver helyét kell kivállasztani a csatlakozáshoz.
-Nincs sávszélesség korlátozás.
-Titkosítja az internetes forgalmat.
-Feloldja az állami és vállalati korlátozásokat, kikerüli a helyszín-alapú korlátozásokat.
-Korlátlan váltás a VPN szerverek között. (35 + országban szerte a világon)
-Támogatja a pptp-t és a l2tp/ipsec-et.
-Működik a wifi-vel, 3G-vel, GSM-mel, és az összes mobil adathordozóval.

VPN szerverek bárhol a világon:

- Európa: egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Svédország, Oroszország, Spanyolország, Svájc, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Dánia, Belgium, Csehország, Lengyelország, Románia
- Amerika: Ameriaki Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Kolumbia, Argentína, Brazília 
- Ázsia: Kína,India,Japán,Egyesült Arab Emirátus, Malaysia, Singapúr, Korea, Törökország, Indonézia, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Hong Kong, Vietnám, Izrael, Szaud-Arábia, Kuwait
- Egyéb: Ausztrália

Amit ajánlunk

Szabadság
Számítógépét hozzárendeljük új IP címre a következő országokból: USA,Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Hollandia, Írország,Szingapúr, Románia, Svájc, Malajzia, Oroszország és Svédország. Írjaújra a tűzfal szabályokat, vegye át az irányítást a hálózat felett.

Biztonság
Kap egy BIZTONSÁGOS és TITKOSÍTOTT kapcsolatot a számítógép és a Internet között. Előzze meg a helyi Internet szolgáltat kémkedését és Internet forgalmának korlátozását.

Adatvédelem
A VPN szolgáltatás egy egyszerű és nagyon hatékony módja, hogy személyes adataink biztonságban maradjanak az Internet használatánál.A VPN egy réteg biztonságot és anonimitást biztosít.

Kompatibilitás
Kompatibilis a Skype és egyéb VOIP szoftverrel. Kompatibilis a Windows, Linux, Mac, iPod, iPhone, iPad, Android, Windows Mobile operációs rendszerekkel.

VpnTraffic - blokkolt weboldalak feloldása,Skype elérés,VOIP,TV csatornák és videomegosztók mint Hulu,Netflix,BBC iPlayer használata. Ország alapú blokkolások feloldása! 40+ VPN szerver világszerte. pptp és l2tp/ipsec támogatás.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.