Thursday, March 27, 2014

A VPN szerver elrejti eredeti címünket

A VPN mozaikszó a Virtual Private Network szavakból áll össze, és magyarra fordítva annyit tesz, hogy Virtuális Magán Hálózat. Korábban főleg cégek használták arra, hogy a dolgozók akkor is elérjék a céges, belsős hálózatot és erőforrásokat, amikor otthon vannak.Fontos tisztázni, hogy a VPN nem egy internetelérés, tehát használatához szükséges egy meglévő élő, működő internetkapcsolat. Ez lehet kábelnet, modem, 3G. A VPN erre a hálózatra ül rá. Ha csatlakozunk a VPN-hez, internetforgalmunk már nem a normális hálózaton folyik, hanem a VPN által létrehozott csatornán. Legtöbb esetben maga a VPN kapcsolat is titkosított, így a rajta folytatott adatcserét nem lehet lehallgatni.
A legismertebb VPN technológiák a Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), az IP Security (IPsec) és a Layer 2 Transport Protocol (L2TP). Ez utóbbi kettőt általában együtt használják, mivel a L2TP nem nyújt biztonságos kapcsolatot. A PPTP egy másik szabvány, amit sokkal egyszerűbb beállítani, mint az IPsec-et, cserébe viszont könnyebben törhető fel, ha a felhasználó gyenge (túl egyszerű) jelszót használ.
Az általunk vázolt helyzetben a feladat természetesen nem az, hogy a "hálózat" többi gépeit és erőforrásait is elérjük, hanem hogy látszólagos módosítás nélkül anonim módon tudjuk használni a világhálót.



A VpnTraffic Androidos funkciói:

-1 gombnyomással csatlakozhat a vpn szerverünkhöz, ingyenes telepítés.
-Elmenthető felhasználónév és jelszó, csak a szerver helyét kell kivállasztani a csatlakozáshoz.
-Nincs sávszélesség korlátozás.
-Titkosítja az internetes forgalmat.
-Feloldja az állami és vállalati korlátozásokat, kikerüli a helyszín-alapú korlátozásokat.
-Korlátlan váltás a VPN szerverek között. (35 + országban szerte a világon)
-Támogatja a pptp-t és a l2tp/ipsec-et.
-Működik a wifi-vel, 3G-vel, GSM-mel, és az összes mobil adathordozóval.

VPN szerverek bárhol a világon:

- Európa: egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Svédország, Oroszország, Spanyolország, Svájc, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Dánia, Belgium, Csehország, Lengyelország, Románia
- Amerika: Ameriaki Egyesült Államok, Kanada, Mexikó, Kolumbia, Argentína, Brazília 
- Ázsia: Kína,India,Japán,Egyesült Arab Emirátus, Malaysia, Singapúr, Korea, Törökország, Indonézia, Thaiföld, Fülöp-szigetek, Hong Kong, Vietnám, Izrael, Szaud-Arábia, Kuwait
- Egyéb: Ausztrália

Amit ajánlunk

Szabadság
Számítógépét hozzárendeljük új IP címre a következő országokból: USA,Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Hollandia, Írország,Szingapúr, Románia, Svájc, Malajzia, Oroszország és Svédország. Írjaújra a tűzfal szabályokat, vegye át az irányítást a hálózat felett.

Biztonság
Kap egy BIZTONSÁGOS és TITKOSÍTOTT kapcsolatot a számítógép és a Internet között. Előzze meg a helyi Internet szolgáltat kémkedését és Internet forgalmának korlátozását.

Adatvédelem
A VPN szolgáltatás egy egyszerű és nagyon hatékony módja, hogy személyes adataink biztonságban maradjanak az Internet használatánál.A VPN egy réteg biztonságot és anonimitást biztosít.

Kompatibilitás
Kompatibilis a Skype és egyéb VOIP szoftverrel. Kompatibilis a Windows, Linux, Mac, iPod, iPhone, iPad, Android, Windows Mobile operációs rendszerekkel.

VpnTraffic - blokkolt weboldalak feloldása,Skype elérés,VOIP,TV csatornák és videomegosztók mint Hulu,Netflix,BBC iPlayer használata. Ország alapú blokkolások feloldása! 40+ VPN szerver világszerte. pptp és l2tp/ipsec támogatás.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.